Пређи на главни садржај
x

Илталехти

Илталехти је највећи медиј у Финској, који нуди садржаје и на мрежи и у штампи. Својим читаоцима нуди актуелне и занимљиве вести, поред којих нуди релевантне чланке, постове на блогу и приче из часописа. Илталехти такође настоји да повећа знање својих читалаца о актуелним стварима и различитим предметним областима. Илталехти постоји од 1994. године.

 

Најновије вести из Илталехтија:

 

Iltalehti kokosi mokat, joita äänestyslipukkeen täyttämisessä voi tehdä. Vaalipäivä on sunnuntaina 2.4. Iltalehti kokosi äänestyskopissa tehtäviä yleisiä virheitä ja kertaa oikeaoppisen tavan täyttää äänestyslippu. Äänestyslipun täyttämiseen on selkeä ohje: kirjoita äänestyslipussa olevaan ympyrään ehdokkaan numero, ei mitään muuta. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/19/21 - XNUMX:XNUMX
Iltalehti kiertää kolmen suurimman puolueen vaalitilaisuuksissa lauantaina. Aurinkoinen ja mutainen Kallion Karhupuisto oli täynnä ihmisiä SDP:n vaalitilaisuudessa. SDP oli laittanut pokeritermein all in eduskuntavaalien viimeisen kampanjapäivänsä tilaisuuteen Helsingin Kalliossa. Karhupuistossa oli pääministeri Sanna Marinin lisäksi liuta SDP:n kärkiehdokkaita, presidentti Tarja Halonen, Panssarijuna-yhtye ja poni. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/19/08 - XNUMX:XNUMX
Moni meistä on itselleen liian ankara, vaikka siitä ei koidu juuri mitään hyvää kenellekään. Armollisuus itseä kohtaan on asia, jota monet kehottavat opettelemaan. Mitä se sitten voisi tarkoittaa? Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/19/03 - XNUMX:XNUMX
Teemu Pukin ja Marcus Forssin Mestaruussarja-joukkueet kokivat tappiot. Suomen maajoukkuehyökkääjät Teemu Pukki ja Marcus Forss palasivat viikonlopuksi työpaikoilleen. Molemmat olivat joukkueidensa avauskokoonpanossa, kun sekä Norwich että Middlesbrough yrittivät vankistaa asemiaan Mestaruussarjan kärkipäässä. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/19/00 - XNUMX:XNUMX
Sunnuntaiksi koko maahan poutaa ja laajalti aurinkoista, Ilmatieteen laitos ennustaa. Vaalipäivän sää näyttää aurinkoiselta suuressa osassa maata, Ilmatieteen laitos kertoo Twitterissä. Koko maassa on pakkasta aamulla. Iltapäivään mennessä etelässä lämpötila nousee hieman plussan puolelle. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/52 - XNUMX:XNUMX
Lapsitähtenä julkisuuteen noussut Kit Connor on viihtynyt kuntosalilla. Brittinäyttelijä Kit Connor, 19, muistetaan parhaiten elokuvista Rocketman ja Get Santa. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin Netflix-sarjassa Heartstopper. Sarja perustuu Alice Ocemanin tekemään sarjakuvanovelliin. Romanttisessa draamakomediassa Connor esittää poikakoulussa opiskelevaa Nickiä, joka ihastuu luokkatoveriinsa. Rooliaan varten Connor treenasi kovasti kuntosalilla. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/40 - XNUMX:XNUMX
Kaksi vapaana olevaa koiraa kylvää pelkoa Sastamalassa. Rauhallinen iltalenkki koirien kanssa koitui rakkaan lemmikin kohtaloksi Sastamalassa. Juha Virtanen joutui viime lauantaina karmeaan tilanteeseen, kun kaksi vapaana olevaa amerikanakitaa hyökkäsi Virtasen koirien kimppuun. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/32 - XNUMX:XNUMX
Kuopiossa sattui seitsemän auton ketjukolari lauantaina. Henkilövahinkoja ei onnettomuudessa sattunut. Itä-Suomen poliisi tiedotti onnettomuudesta lauantaina alkuillasta. Onnettomuus sattui Puijon ja Päivärinnan liittymän välillä. Pelastuslaitoksesta kerrottiin seitsemän auton joutuneen kolariin, mutta henkilövahingoilta ja loukkaantumisilta vältyttiin. Onnettomuuden ajoneuvoissa oli 13 henkilöä, joista kaksi alaikäisiä. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/28 - XNUMX:XNUMX
Sääntömuutokset eivät miellytä Max Verstappenia. Max Verstappen varmisti paalupaikan sunnuntaiseen Australian GP:hen. Red Bullin vauhti Albert Parkin radalla ei kuitenkaan ollut suurin puheenaihe Melbournessa. Verstappen nimittäin ampui kovilla F1-sarjan kaupallisia oikeuksia hallitsevaa Liberty Mediaa kohti. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/23 - XNUMX:XNUMX
Saudi-Arabiassa rakennetaan parhaillaan valtavaa futuristista megakaupunkia, jollaista ei ole nähty koskaan ennen ihmiskunnan historiassa. Se on 170 kilometriä pitkä, 500 metriä korkea ja 200 metriä leveä. Siellä tulee asumaan yhdeksän miljoonaa ihmistä, jotka eivät käytä autoa vaan liikkuvat julkisilla kulkuvälineillä kuten metrolla. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/06 - XNUMX:XNUMX
Sähköongelmat hankaloittivat vaalikahvien keittoa Tampereen keskustorilla lauantaina. Tampereen Keskustorin aurinkoisessa säässä paistattelevilla vaalimökeillä ei tarvittu sähköä lamppuihin, mutta kahvinkeittimiin sitä oltaisiin kaivattu. Vaalikoppeja piinanneet sähkökatkot tekivät kahvitarjoilun järjestämisestä haastavaa. Suomalaisten kiinnostus vaaleihin on suurta ja väkeä oli aprillipäivän kauniissa kelissä liikkeellä runsaasti. Kahvia heille jouduttiin hakemaan kotoa, puoluetoimistoista ja lähistön kahviloista. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/18/02 - XNUMX:XNUMX
Ylistaron Topias Vuorela tähtää korkealle. – Karvas maku jäi. Kaaduin ekalla ringillä perimmäisessä pitkässä laskussa. Muuten oli hyvä reissu. Niin niputti SM-viestihiihtonsa Topias Vuorela lauantaina Inarissa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/33 - XNUMX:XNUMX
Radio Novalta tuttu Esko Eerikäinen sanoo, että voittajat ovat palkintonsa ansainneet. Yksi kategoria jäi kuitenkin harmittamaan häntä ylitse muiden. Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa tuntojaan perjantaina vietetyn Radiogaalan jälkimainingeista. Eerikäinen on kertonut tunnelmistaan инстаграм-tilinsä tarinat-osiossa sekä kuvajulkaisussa. Radio Novan juontajana työskentelevä Eerikäinen oli gaalassa ehdolla neljässä kategoriassa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/26 - XNUMX:XNUMX
Kiilakorot näyttävät pitkän tauon jälkeen taas hyviltä. Ja mikä parasta, ne tuntuvat mukavilta jalassa. Kiilakorko palasi pitkän taon jälkeen muotiin. Kiilakorot näyttävät hyviltä niin nilkkureissa, saappaissa, avokkaissa kuin sandaleteissakin. Katso nämä asukuvat ja ihastu. Kalifornialaisen muotivaikuttajan Aimee Songin kiilakorkoiset, Louis Vuittonin nahkanilkkurit näyttävät erityisen hyviltä minimittaisen nahkahameen ja napapaidan kanssa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/23 - XNUMX:XNUMX
SM-liigan välierät jatkuvat taas lauantaina. Tampereen Tappara ja Ilves ottivat perjantaina ensimmäiset kiinnitykset finaalipaikkaan. Kotoaan evakossa olevat joukkueet veivät välierien ensimmäiset voitot jatkoajan kautta. Etenkin Tappara joutui hikoilemaan, sillä se voitti HIFK:n vasta toisen jatkoerän maalilla, jonka viimeisteli Veli-Matti Savinainen. Nyt poikkeuksellisesti kotona aloittavalla helsinkiläisjoukkueella ei olisi varaa ottaa toista tappiota, sillä Nokia-areenalla isännät ovat isoja ennakkosuosikkeja. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/04 - XNUMX:XNUMX
HJK voitti liigacupin finaalissa AC Oulun. Liigacupin loppuottelu päättyi sinivalkoisiin juhliin, kun HJK nappasi kauden ensimmäisen pystin palkintokaappiinsa. HJK voitti Töölön stadionilla pelatussa finaalissa AC Oulun 2–1. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/04 - XNUMX:XNUMX
Voiko poliisi käyttää rikollisia menetelmiä rikoksia selvittäessään? Kyllä voi. Ja vieläpä ilman seuraamuksia, kirjoittaa rikos- ja oikeustoimittaja Risto Kunnas Poliisin käyttämistä laittomista keinoista on lukuisia esimerkkejä – lainvastaisesta tunnistamisesta luvattomaan salakuunteluun, laittomiin kotiestintöihin ja muihin oikeudettomiin pakkokeinoihin. Esimerkkinä tästä on vaikka Jari Aarnioon myöhemmin kytketty tynnyrivyyhti. Siinä yksi epäilty kärysi toisen rikollisen tekemän tunnistuksen perusteella. Poliisi ei ollut järjestänyt tunnistusrivistöä, vaikka se olisi ollut mahdollista – kyseinen epäilty oli nimittäin siinä vaiheessa tutkintavankeudessa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/17/01 - XNUMX:XNUMX
Nanna Bhose (ent. Mikkonen) muistetaan yhä Idolsista. Nanna Bhose (ent. Mikkonen) on viettänyt viime vuodet ulkomailla, mutta nyt hän asettunut Suomeen 12 vuoden jälkeen. Viime kesänä hänestä tuli Radio Novan juontaja. Bhose muistetaan yhä Idols-Nannana. – Tämä on tosi huvittavaa – vaikka siitä on 20 vuotta, edelleen muistetaan. Se oli se ensimmäinen Idols. Ensimmäinen on aina ensimmäinen. Ei siitä varmaan oikein pääse, Bhose naurahtaa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/16/51 - XNUMX:XNUMX
Nissan kiusoittelee lupaamalla sähkön voimalla liikkuvan R32 GT-R Skylinen. Herkullinen R32 GT-R esittelee takamustaan hämärässä videossa Twitterissä. Nissan Japanin viesti on kuitenkin erityisen kiinnostava yhdestä syystä. Videon lopussa vilahtaa teksti ”R32 EV”, jossa viimeiset kirjaimet viittaavat sähköautoa tarkoittaviin englanninkielen sanoihin electric vehicle. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/16/27 - XNUMX:XNUMX
Manchester City kaatoi Liverpoolin Valioliiga-titaanien taistossa 4–1. Liverpool-fanit huokasivat helpotuksesta, kun he näkivät, ettei norjalaissensaatio Erling Haaland ole lainkaan mukana Manchester Cityn vahvuudessa. Manageri Pep Guardiola ei hänkään antanut selvää ennustetta superhyökkääjän palautumisesta pelikuntoon. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/16/25 - XNUMX:XNUMX
Tohtori Aku Nikander on Jämin Jänteen viestijoukkueen luottopakki. Mikä mies, mikä mies, mikä mies? Jämin Jänteen kultaiset viestimiehet Ristomatti Hakola, Markus Vuorela ja Lauri Lepistö ovat hiihtoa seuraaville ihmisille tuttuja, mutta oranssien avausosuuden hiihtäjä Aku Nikander, 33, on liitänyt mediatutkan ulkopuolella. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/16/24 - XNUMX:XNUMX
Hasbulla sanoo kissansa käyttäytyneen huonosti. Sometähti Hasbulla Magomedov järkytti hiljattain seuraajiaan Youtube-videolla, jossa hän rääkkäsi kissaansa Barsikia. Videolla Hasbulla löi kissaa ja veti sitä korvasta. Video poistettiin nopeasti, ja venäläinen sai tempustaan rajusti kritiikkiä. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/16/13 - XNUMX:XNUMX
Iltalehti kiertää kolmen suurimman puolueen vaalitilaisuuksissa lauantaina. Perussuomalaiset kampanjoivat Riikka Purran johdolla Vantaan Myyrmäessä. Vantaan Myyrmäen Liesitorille on kokoontunut hyvissä ajoin viitisenkymmentä ihmistä. Paikalle odotetaan perussuomalaisten puheenjohtajaa Riikka Purraa. Paikalla näkyy olevan hieman iäkkäämpää väkeä. Syy taitaa olla vieressä oleva senioritalo, jonka asukkaista moni on tullut seuramaan perussuomalaisten tilaisuutta. Ja tietenkin myös syömään grillissä tirisevää makkaraa. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/15/56 - XNUMX:XNUMX
Kouvolassa heitettiin autojen päälle jäälohkareita Kouvolassa lauantai-yönä. Poliisi tutkii Kouvolassa sattunutta tapausta, jossa Kaskankaantien sillalta on heitetty Kuutostiellä kulkeneiden autojen päälle jäälohkareita. Tapaus sattui 1. huhtikuuta noin yhden aikaan yöllä. Yhden ajoneuvon kuljettaja sai lieviä vammoja, kun sillalta pudotettu lohkare tuli tuulilasin lävitse. Lohkare oli arviolta noin 20x40 cm kokoinen. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/15/35 - XNUMX:XNUMX
Suomalainen mäkikotkalegenda liitää jälleen SM-kisoissa. Janne Ahonen, 45, kertoi lauantaina Ylen Urheilustudiossa uutisen, jota monet toiveikkaina tänä talvena odottivat: Kuningaskotka palaa hyppytorniin. Mäkihyppääjä lisää, ettei kyse ole aprillipilasta. Ahosen on tarkoitus osallistua huhtikuun puolivälissä Rovaniemen Ounasvaaralla järjestettävään normaalimäen kilpailuun. Asiasta kertoo Илталехти.

Суб, 01.04.2023/15/30 - XNUMX:XNUMX

Тренутно најчитаније:

 

Пријавите се за кредит Цредиго

 

Најчитаније у 24 сата:

 

Цредиго

 

У тренду на Инстаграму #uutiset КСНУМКСх

 

Цредиго

 

У тренду на Твитеру #uutiset КСНУМКСх

 

Цредиго

 

#Јаухојенги 96х најбоље камере

#НХЛфи 96х популарни дресови

 
Наставља се испод огласа.