Пређи на главни садржај
x

 

Пријавите се за кредит Цредиго

 

Вести из забаве

Böckerman kertoo somessa joutuneensa varkauden uhriksi. Fitness-tähti Pernilla Böckerman, 23, kertoo Instagramin tarinoissa, että häneltä on viety omaisuutta. – Nyt on sellainen tilanne, että meidän ylävarastoon murtauduttiin, ja sieltä on muun muassa varastettu mun Cannondalen pyörä.

Објављено пре 13 минута 35 секунди.


Käärijä kertoo Aamulehden haastattelunsa olleensa vain päivän vapaalla UMK-voiton jälkeen. Suomen viisuedustaja Käärijä hukkasi esiintymisasunsa, boleronsa, aiemmin tässä kuussa. Hukkaaminen otti sen verran koville, että Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen menetti pahasti hermonsa. Hän kertoo, että tapahtuneen vuoksi jopa autokin otti osumaa.

Објављено пре 1 сат и 3 минута.


Laulaja Jenni Vartiainen ponnahti suursuosioon Gimmel-yhtyeen myötä 20 vuotta sitten. Myös hänen soolouransa lähti lentoon raketin lailla. Suosikkilaulaja Jenni Vartiainen täyttää tänään 20. maaliskuuta 40 vuotta. Lapsesta asti musiikkia monipuolisesti harrastanut Vartiainen nousi julkisuuteen vuonna 2002, kun hän osallistui Popstars-ohjelmaan.

Објављено пре 1 сат и 3 минута.


У Дуелу Гласа Финске чула се интерпретација песме познате Финцима. Илта-Саномат је о томе известио на својој веб страници.

Објављено пре 1 сат и 38 минута.


Према одлуци омбудсмана, начин на који је серијал направљен је "веома проблематичан". Илта-Саномат је о томе известио на својој веб страници.

Објављено пре 1 сат и 38 минута.


Nightwish-laulaja kertoi asiasta Facebookissa. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Објављено пре 1 сат и 38 минута.


Illalla tv:ssä nähdään palkitun suomalaisohjaajan uutuusdokumentti, joka paljastaa, että peräti joka toinen maailman työntekijöistä kärsii burnoutin oireista. Vain 20 prosenttia työntekijöistä on sitoutunut työpaikkaansa. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Објављено пре 1 сат и 38 минута.


Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoo perhetragediasta. Uutisen tarjoaa MTV Uutiset.

Постављено пре 2 сата и 44 минута.


Смрт Јасмина Воутилаинена шокирала је радну заједницу Салккареија. Вест преноси МТВ Уутисет.

Постављено пре 2 сата и 44 минута.


Nighwishin laulajana tunnettu Floor Jansen on raskaana. Uutisen tarjoaa MTV Uutiset.

Постављено пре 2 сата и 44 минута.


Viikingit-sarjan fani tatuoi Jasper Pääkkösen roolihahmon isolleen. Uutisen tarjoaa MTV Uutiset.

Постављено пре 2 сата и 44 минута.


Iida Vainion tekemä rikosilmoitus SM-liigapelaajasta raivostutti monet. Iltalehti uutisoi viime viikolla, että mediapersoona Iida Vainio, 19, teki helmikuussa rikosilmoituksen suomalaisesta jääkiekon SM-liigapelaajasta. Rikosilmoitus on tehty seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Постављено пре 3 сата и 2 минута.


Laulajalla on nyt iloisia uutisia kerrottavanaan. Nightwishin solisti Floor Jansen, 42, on ollut viime aikoina otsikoissa rintasyöpänsä vuoksi. Laulaja kertoi diagnoosistaan julkisuuteen viime syksynä. Nyt hänellä on kuitenkin huomattavasti parempia uutisia: Jansen on raskaana.

Постављено пре 3 сата и 2 минута.


Diili-ohjelman remonttitehtävä ei mene aivan putkeen. Diili-kilpailijat joutuvat tällä viikolla ohjelmassa aikamoisen haasteen eteen, kun heidän tehtävänään on pintaremontoida asunto alle kahdessa vuorokaudessa. Tehtävä olisi haastava rakennusalan ammattilaisellekin, joten ei liene yllätys, että kilpailijat ovat pulassa.

Постављено пре 4 сата и 4 минута.


Neljä vuotta nuorempi pikkuveli menehtyi viime yönä. Radiojuontaja Esko Eerikäinen heräsi maanantaiaamuna suru-uutiseen, kun hän sai tietää, että hänen kasvattiveljensä oli kuollut sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Eerikäinen vahvisti suru-uutisen maanantaina Iltalehdelle puhelimitse.

Постављено пре 4 сата и 4 минута.


Helsingin Sanomat kertoo, että sarja joutui oikeusasiamiehen hampaisiin. Poliisit-tositelevisiosarjassa on seurattu oikeiden poliisien työtä jo 14 tuotantokauden ajan. Nyt Helsingin Sanomat kuitenkin kertoo, että sarjan tekeminen lopetetaan. Uutisen tarjoaa Iltalehti.

Постављено пре 4 сата и 4 минута.


Illan jakson tehtävää kuvaillaan yhdeksi Diilin kaikkien aikojen haastavimmista. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Постављено пре 4 сата и 39 минута.


Esko Eerikäinen vahvistaa IS:lle kohdanneensa suuren surun. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Постављено пре 4 сата и 39 минута.


68 vuotta täyttänyt Bruce Willis vietti syntymäpäiväänsä perhepiirissä. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Постављено пре 4 сата и 39 минута.


Radiojuontaja Esko Eerikäisen perheenjäsenen on kuollut. Radiojuontaja kertoo, että kyseessä oli hänelle hyvin merkityksellinen henkilö.  Uutisen tarjoaa MTV Uutiset.

Постављено пре 5 сата и 46 минута.


Prinsessa Catherine julkaisi äitienpäiväkuvan kolmen lapsensa kanssa. Uutisen tarjoaa MTV Uutiset.

Постављено пре 5 сата и 47 минута.


Tuleva kuningatar ei arastele hassutella lastensa kanssa. Britanniassa juhlittiin viikonloppuna äitienpäivää. Sen kunniaksi prinssi William, 40, ja prinsessa Catherine, 41, julkaisivat tuoreita perhekuvia hovin virallisella Twitter-tilillä. Uutisen tarjoaa Iltalehti.

Постављено пре 6 сата и 3 минута.


Työkaverit surevat järkyttyneinä Jasmin Voutilaisen kohtaloa. Näyttelijä Jasmin Voutilaisen kuolema vain 27-vuotiaana on ollut suuri järkytys koko viihdealalla. Salatuissa elämissä Aino Kaukovaaraa näytelleen Voutilaisen lähipiiri vahvisti asian sunnuntaina Iltalehdelle.

Постављено пре 7 сата и 5 минута.


Eläköitynyt näyttelijä vietti viikonloppuna syntymäpäiviään. Dementiadiagnoosin helmikuun puolivälissä saanut ja jo aiemmin näyttelijän työnsä jättänyt Bruce Willis vietti viikonloppuna syntymäpäiviään. Hän täytti 68 vuotta. Willisin perhe juhlisti merkkipäivää täyttämällä sen ilolla, laululla ja naurulla.

Постављено пре 7 сата и 5 минута.


Tuomas Milonoff kertoo kolumnissaan sairastuneensa vakavasti. Madventures-matkailuohjelmasta tuttu toimittaja-juontaja Tuomas ”Tunna” Milonoff kertoo maanantaina Ylen verkkosivuilla julkaistussa kolumnissa kokemastaan vakavasta burn outista.

Постављено пре 7 сата и 5 минута.


Suosikkisarjan työryhmässä ollaan järkyttyneitä ja surullisia. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Постављено пре 7 сата и 40 минута.


 

Цредиго

 

Најпопуларније теме тренутно

 

Цредиго

 

Најчитаније у 24 сата:

 

Цредиго

 

У тренду на Инстаграму #uutiset КСНУМКСх

 

Цредиго