Пређи на главни садржај
x

Уутисет

Pelicans kesti Ilveksen loppumyllytyksen, HIFK johtaa Tapparaa vastaan. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 8 минута 56 секунди.


Iltalehti kokosi mokat, joita äänestyslipukkeen täyttämisessä voi tehdä. Vaalipäivä on sunnuntaina 2.4. Iltalehti kokosi äänestyskopissa tehtäviä yleisiä virheitä ja kertaa oikeaoppisen tavan täyttää äänestyslippu. Äänestyslipun täyttämiseen on selkeä ohje: kirjoita äänestyslipussa olevaan ympyrään ehdokkaan numero, ei mitään muuta. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 26 минута 4 секунди.


Onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 34 минута 56 секунди.


Sunnuntaina vaaliuurnille saadaan käydä lähes koko maassa varsin samankaltaisessa säässä. Iltaa ja yötä kohden pakkanen kiristyy. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 38 минута 56 секунди.


Pelastuslaitoksen mukaan moottoritien toinen kaista oli suljettu onnettomuuden vuoksi. Seitsemän aikaan illalla liikenne tapahtumapaikalla oli palautunut normaaliksi. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Објављено пре 38 минута 57 секунди.


Iltalehti kiertää kolmen suurimman puolueen vaalitilaisuuksissa lauantaina. Aurinkoinen ja mutainen Kallion Karhupuisto oli täynnä ihmisiä SDP:n vaalitilaisuudessa. SDP oli laittanut pokeritermein all in eduskuntavaalien viimeisen kampanjapäivänsä tilaisuuteen Helsingin Kalliossa. Karhupuistossa oli pääministeri Sanna Marinin lisäksi liuta SDP:n kärkiehdokkaita, presidentti Tarja Halonen, Panssarijuna-yhtye ja poni. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 39 минута 45 секунди.


Boulder-kiipeilyn SM-kisat pidetään Kiipeilyareena Tammistossa Vantaalla. ISTV näyttää ratkaisuhetket suorana lähetyksenä lauantaina 1.4.2023. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 43 минута 56 секунди.


Moni meistä on itselleen liian ankara, vaikka siitä ei koidu juuri mitään hyvää kenellekään. Armollisuus itseä kohtaan on asia, jota monet kehottavat opettelemaan. Mitä se sitten voisi tarkoittaa? Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 44 минута 55 секунди.


Teemu Pukin ja Marcus Forssin Mestaruussarja-joukkueet kokivat tappiot. Suomen maajoukkuehyökkääjät Teemu Pukki ja Marcus Forss palasivat viikonlopuksi työpaikoilleen. Molemmat olivat joukkueidensa avauskokoonpanossa, kun sekä Norwich että Middlesbrough yrittivät vankistaa asemiaan Mestaruussarjan kärkipäässä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 47 минута 8 секунди.


Onlyfans-ammattilainen Erika Helin jättää hotellikotinsa taakseen muuttaessaan lähihoitaja Sara Karvisen luokse. Saran rohkeus kasvaa viikon aikana ja Erikalle realisoituu hoitoalan palkkataso: tiukkaa tekee selvitä yhdestäkin viikosta! Nelosella keskiviikkona 5.4.2023 kello 20 esitettävän jakson voi katsoa ennakkoon ilmaiseksi ISTV:ssä jo nyt. Jakso on katsottavissa viikon ajan. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 49 минута 56 секунди.


”On mahtava tunne, kun voin tarjoilla asiakkaille itse metsästämääni ja valmistamaani ruokaa”, sanoo nuori keittiömestari, jonka ravintolassa kaikki annokset syntyvät avotulella. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Објављено пре 48 минута 59 секунди.


Venäläinen politiikantutkija arvioi Suomen olevan virallisesti Naton jäsen ”niinkin aikaisin kuin tänä kesänä”. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 51 минута 56 секунди.


Helsingissä IFK ehti jo nousta tappioasemasta johtoon toisessa välieräottelussa Tapparaa vastaan. Kotijoukkueen hyökkääjä Otto Paajanen otti kuitenkin erän loppuun hämmentävän jäähyn, mistä Tappara rokotti. Paajanen sulki kiekon allensa, mikä ei jäänyt tuomareilta huomioimatta. Seuranneella ylivoimalla Waltteri Merelä naulasi illan toisensa vieraille. Video Paajasen jäähystä ja Tapparan tasoituksesta näkyy jutun yläreunasta.

Објављено пре 52 минута 30 секунди.


Sunnuntaiksi koko maahan poutaa ja laajalti aurinkoista, Ilmatieteen laitos ennustaa. Vaalipäivän sää näyttää aurinkoiselta suuressa osassa maata, Ilmatieteen laitos kertoo Twitterissä. Koko maassa on pakkasta aamulla. Iltapäivään mennessä etelässä lämpötila nousee hieman plussan puolelle. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 55 минута 14 секунди.


Videot olivat keskeisenä todisteena oikeudessa. Nainen sai vakavia vammoja. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 1 сат и 2 минута.


C Moren asiantuntija Siim Liivik tunnelmoi Pelicansin ja Ilveksen välisen välieräsarjan toista ottelua vaihtoaitioiden välissä. Liivik teki kuumatunteisen ja vauhdikkaan ottelun toisessa erässä mielenkiintoisen huomion Ilves-hyökkääjä Tommi Tikan Pelicansille antamasta palautteesta.

Објављено пре 1 сат и 3 минута.


Huhtikuun ensimmäinen päivä on tunnetusti aprillipäivä, jolloin kaikkea ei kannata uskoa. Mutta mistä perinne on lähtöisin? Toimittaja Ville Riste perehtyi tähän kansainväliseen hullutteluun. Juttu on julkaistu alun perin huhtikuussa 2022. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 1 сат и 7 минута.


Lapsitähtenä julkisuuteen noussut Kit Connor on viihtynyt kuntosalilla. Brittinäyttelijä Kit Connor, 19, muistetaan parhaiten elokuvista Rocketman ja Get Santa. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin Netflix-sarjassa Heartstopper. Sarja perustuu Alice Ocemanin tekemään sarjakuvanovelliin. Romanttisessa draamakomediassa Connor esittää poikakoulussa opiskelevaa Nickiä, joka ihastuu luokkatoveriinsa. Rooliaan varten Connor treenasi kovasti kuntosalilla. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 1 сат и 7 минута.


ХС прати рат у Украјини и његове последице из тренутка у тренутак. Хелсингин Саномат говори више о овој теми на својој веб страници.

Објављено пре 1 сат и 7 минута.


Kasveja on totuttu pitämään mykkinä, mutta uuden tutkimuksen mukaan ne saattavat äännellä. Ääntelyllä on myös tarkoitus, arvelevat tutkijat. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Објављено пре 1 сат и 14 минута.


Kaksi vapaana olevaa koiraa kylvää pelkoa Sastamalassa. Rauhallinen iltalenkki koirien kanssa koitui rakkaan lemmikin kohtaloksi Sastamalassa. Juha Virtanen joutui viime lauantaina karmeaan tilanteeseen, kun kaksi vapaana olevaa amerikanakitaa hyökkäsi Virtasen koirien kimppuun. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 1 сат и 15 минута.


Пеликанси воде 3–2 у Лахтију. Хелсингин Саномат говори више о овој теми на својој веб страници.

Објављено пре 1 сат и 16 минута.


Tuula Arkion ura suomalaisen kuvataiteen taitekohdissa hakee vertaistaan. Hänestä kulttuuri on ihmisen perustarve, jonka elintilaa koventunut talouspuhe uhkaa. Aiheesta kertoo lisää Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.

Објављено пре 1 сат и 17 минута.


Nänniorgasmeja voivat saada kaikki sukupuolet. Asiantuntija kertoo, miten nänniorgasmin saaminen voi helpottua. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Објављено пре 1 сат и 17 минута.


Kuopiossa sattui seitsemän auton ketjukolari lauantaina. Henkilövahinkoja ei onnettomuudessa sattunut. Itä-Suomen poliisi tiedotti onnettomuudesta lauantaina alkuillasta. Onnettomuus sattui Puijon ja Päivärinnan liittymän välillä. Pelastuslaitoksesta kerrottiin seitsemän auton joutuneen kolariin, mutta henkilövahingoilta ja loukkaantumisilta vältyttiin. Onnettomuuden ajoneuvoissa oli 13 henkilöä, joista kaksi alaikäisiä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 1 сат и 19 минута.


Kaupunkilaisilla on jo mielessä käyttökohteita voimalan tilalle. ”Ehkä joku iso skeittihalli”, ehdotti 7-vuotias Eeva Raitio. Aiheesta kertoo lisää Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.

Објављено пре 1 сат и 22 минута.


Sääntömuutokset eivät miellytä Max Verstappenia. Max Verstappen varmisti paalupaikan sunnuntaiseen Australian GP:hen. Red Bullin vauhti Albert Parkin radalla ei kuitenkaan ollut suurin puheenaihe Melbournessa. Verstappen nimittäin ampui kovilla F1-sarjan kaupallisia oikeuksia hallitsevaa Liberty Mediaa kohti. Asiasta kertoo Iltalehti.

Објављено пре 1 сат и 24 минута.


HIFK:n ja Tapparan toisessa välieräottelussa on nähty varsin hyvin tunnekuohuntaa. Tämä on heijastunut myös lehtereille. Kotiyleisön lemmikiksi on noussut Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola, joka on kerännyt joka kerta villit vihellykset niskaansa, kun hän on purnannut eri tilanteista tuomareille. HIFK tarjosi kotiyleisölle herkkua, kun se tasoitti pelin toisessa erässä. Asialla oli Sebastian Dyk, joka osui Julius Nättisen syötöstä. Video tästä näkyy jutun yläreunasta.

Објављено пре 1 сат и 26 минута.


Тренутно најчитаније:

 

Пријавите се за кредит Цредиго

 

Најчитаније у 24 сата:

 

Цредиго

 

У тренду на Инстаграму #uutiset КСНУМКСх

 

Цредиго

 

У тренду на Твитеру #uutiset КСНУМКСх

 

Цредиго

 

#Јаухојенги 96х најбоље камере

#НХЛфи 96х популарни дресови

 
Наставља се испод огласа.